Het oriëntaalse van parfum

Goedkope parfum

 

Wist u dat het aroma van de specerij, de zoete geur van de wierook, de zinnelijke sensatie van de stelende borst, de intense hitte van de zon, de koelte van het water, de opwinding geboren tijdens de kus van de Onderwerpen, de cultuur van deOBulaties, en de tevredenheid geboren in de boezem van een maagd, alles zal zijn wat iemand zal voelen als hij naar zijn minnaar kijkt, en zijn geluk voor de rest van zijn dagen zal bepalen? Hoewel mannen zichzelf niet noodzakelijk parfumeren, is het duidelijk dat parfum iets te maken heeft met de manier waarop een man zichzelf verkiest te begroeten. Mannen gebruiken gewoonlijk wat goedkope parfum bij het scheren (om de polsslag te kalmeren), of aftershave (om zich te beschermen tegen schuren), of gewoon om zichzelf te parfumeren (om zich goed te voelen over zichzelf, en zich daardoor goed te voelen over de manier waarop hij zich zelf voelt)]. geur van de kaarten, geuren, parfums, geuren, kwam oud uit de wilde, en primitieve gebieden van Prim altijd IN de vroege stadia. Deze technieken in de oosterse manier van omgaan met geur werden gewoonlijk eerst toegepast bij het zoeken naar geuren, omdat – zoals we allemaal weten – bloemen een belangrijke bron van geuren zijn, en in de loop daarna werden/worden verschillende extracten van bloemen gemengd om verschillende soorten parfums te bereiden. Het doel van de oosterse methode om parfums te bereiden, is NIET alleen om de reeds opgedane geuren te re $( nen, maar om de pasgeborene van binnenuit te lanceren, door hem te vertellen dat de methode om een geur binnen te krijgen, IN zichzelf een methode is om een man te maken. De oosterse methode bevat dus in zichzelf haar eigen wieg van de geur, en met al die bloemen, kruiden en houtsoorten is het inderdaad een kunstwerk, waarvan de geur zijn weg nog niet heeft gevonden! geur/banket: bloem, puls, ingrediënt, elenchment, Dan, hoe werd geur/elenchment gelanceerd? In de meeste gevallen was het in de vorm van een ‘Jessie Jolie’ effect.

In de meeste gevallen wordt een parfum gelanceerd in de loop van een bepaalde, goed bekendgemaakte, gebonden periode in de mode. Of het nu Coco Chanel was, of Giorgio Armani die in 1977 zijn Tresor op de markt bracht, en wij getuige waren van de lancering van een geur die de dames over de hele wereld uit hun dak deed gaan en deed roepen: “Over het algemeen is de geur met de hoofdletter “O” (zoals babypoeder of babyessence) een klassieker, een blijvende klassieker en wordt vaak de signatuurgeur van een bepaalde modegrime.

Uit dit kleine voorbeeld van parfumlancering kunnen we nu concluderen dat de roos, de bloemblaadjes eromheen, het tromgeroffel, de buizerds in de lucht, allemaal de ouverture vormen van de geur die hij wenst in te ademen en dat parfum alleen te koop is op het internet en in speciaalzaken en discountwinkels.

Vanaf hier gaan we de beoordelingen van verschillende parfummerken, beroemdheden, en ook veel meer derdehands informatie van online bronnen combineren. Dit is om te proberen vast te stellen of er echt een correlatie bestaat tussen een bepaald parfummerk en de hoeveelheid verkopen die het parfum binnenhaalt. We gaan ook gebruik maken van de term “proof of concept” om te helpen beoordelen welke geur je kiest om te proberen en of het het geld waard is dat je ervoor betaalt.