Hoe kies je het beste parfum

 

Goedkope parfum

 

Infusie is de kunst om een kleine hoeveelheid um te produceren door het proces van verdamping te verlengen. Hoe langer het parfum op de huid wordt gehouden, hoe meer geur er op de huid achterblijft om zich te vermengen met de aardsheid.

Uit de Franse rozenfamilie, Dit is een melange van geuren, met een hete en kruidige start vergezeld door hout, patchouli, zoethout, vanille, peper, bedwelmend, grapefruit, passie, sandelhout & persing citrus. Hij is duur, maar droogt zeer snel op, waardoor hij ideaal is voor de warme zomeravonden.

Een parfum van goede kwaliteit moet een mengsel van oliën bevatten en zodanig zijn samengesteld dat het een aangename geur heeft en goed aanvoelt op uw huid. Alle parfums openen anders op verschillende huidtypes. Test altijd op onopvallende plaatsen. Veel mensen denken dat als ze het op elk moment opdoen ze geen geur zullen krijgen, maar ze moeten testen om te zien wat er gebeurt als ze het opdoen en dan een dag of twee wachten. Onthoud dat als je een parfum test, je niet moet verwachten dat het de volgende dag nog hetzelfde ruikt.

Elke geur is totaal verschillend van de andere. Je reukzin raakt in de war en kan niet meer precies onderscheiden wat je op hebt. Veel mensen hebben een reukzin en zijn in staat om de verschillende geuren die er zijn te onderscheiden. Met parfums kun je nooit de echte geur van een parfum ruiken.

Veel designer parfums zijn gemaakt met synthetische ingrediënten, het zijn de kunstmatige ingrediënten, maar ze zijn nog steeds enkele van de beste en ze zullen een geur in zich hebben. Synthetische ingrediënten kunnen variëren van de verschillende parfums, maar ze ruiken allemaal in principe hetzelfde. Controleer de ingrediëntenlijst en kijk wat het is, maar ga ze niet kopen. Gebruik altijd alleen natuurlijke ingrediënten.

Als je het beste parfum wilt vinden, moet je een beetje onderzoek doen. Veel verkopers verkopen alleen dat, wat prima is, maar ze maken er geen reclame voor omdat de mensen niet weten hoe ze de verschillende merken en soorten van elkaar moeten onderscheiden. Daarom moeten mensen die een parfum van een designer zoals Christian Dior op hebben hetzelfde parfum dragen–Christian Dior. Het is misschien een goed idee om naar je plaatselijke warenhuis of boetiek te gaan en wat in de lucht te spuiten. Als je er een paar hebt, kun je zien welke de beste is.

Misschien wilt u zelf een proefmonster proberen. Probeer altijd eerst monsters voordat u iets koopt. Kom uit de winkel en probeer het in de winkel, zorg ervoor dat je het de eerste keer goed hebt. Veel mensen verpesten het door te vaak te proberen. Het laatste wat je wilt is dat je moet betalen om het te laten vervangen. Voor de goede orde, een proefje is een van de beste parfums die je kunt kopen. De manier waarop je erop reageert zal je vertellen wat de juiste diepte van het parfum is, het kost je niets maar je geld gaat toch naar een goed doel. Probeer altijd een proefje voordat je het koopt.