mountain biken

Met de ontwikkeling van het mountainbiken hebben veel mensen het toegevoegd aan hun lijst van “betrouwbare” hobby’s. Whistler is de meest populaire plaats voor liefhebbers van mountainbiken. Hoewel, in Canada wint het E-bike kopen Amersfoort meer aan populariteit dan ooit. Er zijn meer dan 1.200 mijl aan mountainbikepaden die door het meest doorkruiste deel van Canada lopen. Veel van deze paden worden geprepareerd en onderhouden door de plaatselijke skigemeenschap.

Er zijn meer dan 11.000 skigebieden in Noord-Amerika, verspreid over 30 staten. Veel ski resorts zoals Whistler zijn levendig met mensen die genieten van de sensatie van hun leven. Het Whistler Ski Resort is een juweeltje in de rustige resort gemeenschap van Squamish. Dit resort biedt voor elk wat wils. Jong en oud, families, koppels en individuen kunnen allemaal genieten van de familie-stijl skivakanties in Whistler.

SkiĆ«n is een heerlijke manier om van de mooie wintergezichten te genieten en het hoofd leeg te maken van de stress. Op de grote hoogte van meer dan 10.000 voet is het uitzicht meestal spectaculair. Wie het omliggende terrein van dichtbij wil bekijken, doet er soms goed aan een harnas te nemen. Op die manier hoeven de sneeuwschoenen niet te worden gebroken – een praktijk die alleen in speciaal aangewezen gebieden plaatsvindt.

Er zijn speciaal ontworpen apparaten, ijsbijlen genaamd, die een integrale kabel hebben die naar een bevriezingsmechanisme loopt. Wandelen is ook een populaire activiteit in de Canadese wildernis. Het land is gezegend met een aantal meren die in staat zijn je lichaamswarmte over zeer lange afstanden te vervoeren. De meren zijn gevuld met het perfecte voertuig – lichaamswarmte. Als u een regelmatige wandelaar bent, zult u zeggen dat een goed paar handschoenen, de zogenaamde multi-handschoenen, uw vingers extra comfort geven.

Dus, als u overweegt een weekendje weg te gaan met uw vrienden of familie, gewoon doen!