Hoe kies je het juiste parfum?

Goedkope parfum

 

Veel mensen beseffen het niet, maar bloemen en essentiële oliën zijn de belangrijkste bestanddelen van veel goedkope parfums en geuren. Ze bevatten geen chemicaliën, wat betekent dat ze veel vriendelijker zijn voor de huid en het lichaam.

In feite behoren sommige van de meer exotische bloemen-lene soorten (zoals de Malong Malay) tot de zeldzaamste en oudste bloemen die inheems zijn in tropische en subtropische biome. Dit is de reden waarom de meeste aromatische geneesmiddelen gebaseerd zijn op de essentiële oliën die uit deze bloemen worden geëxtraheerd. Het concept om bloemen op deze manier te gebruiken wordt in feite in vele oude teksten en tradities vermeld.

Geuren worden gemaakt van talrijke chemicaliën en zware, vaste harsen. Vele daarvan zijn afkomstig van de stoffen, die een hoog katoengehalte hebben. Daardoor wordt het aroma sterker. Katoen is en was altijd al zeer doeltreffend om de zintuigen te kalmeren en te troosten.

Etherische oliën worden gewonnen uit de bloemen zelf en de etherische olie is een toevoeging aan de grondstof. Ze is niet vrij zwevend wanneer ze rechtstreeks uit de bloem wordt geëxtraheerd. Daarom worden de etherische oliën verwijderd door middel van een proces dat bestaat uit gevangen etherische oliën.

De prijs van het parfum houdt rekening met het fabricageproces, de gebruikte ingrediënten, en eventuele bijproducten of off – Turns die het parfum blootstellen aan zonlicht voor het drogen. Platform hoogte hakken worden meestal gebruikt, (een model’s favoriete manier om doll up voor het diner), omdat ze helpen het parfum te bereiken een lange termijn effect. In feite zijn deze harde plastic hakken in grote vraag tijdens het hoogtepunt van de zomer, wanneer de hitte van de zon direct invloed heeft op de stemming, of wat mensen noemen de Wellington. Wel, het is een harde markt, nietwaar? Vindt u ook niet?

De prijs van een parfum op basis van bloemen varieert over het algemeen met de complexiteit van het geurmateriaal. U vindt de kosten van bloemen en hun componenten om een hoewel vrij concurrerend. Het is echter nog steeds zo dat de consument de beslissing neemt over de mate van toewijding aan het parfum en rechtstreeks samenwerkt met de geurfabrikant. Zeker, de aankoop van een ‘spiegel’-spray maakt de uiteindelijke beslissing. Dus daar heb je het! Veel van de toonaangevende fabrikanten staan te popelen om te praten over de mogelijkheden, en er is altijd een bepaalde tik die moet worden gegeven aan het gewenste product. Onnodig te zeggen dat de minst voorkomende uitvinder van de bloemengeur, zij het een abstracte, nog steeds een zeer actieve en goed geïnformeerde deelnemer aan de industrie is. Fabrikanten staan te popelen om in te spelen op de behoeften van de markt en de consument.

Als verschillende soorten parfum, dragen verschillende bloemen verschillende geurrisico’s met zich mee. Roze bloemengeuren voor vrouwen worden beschouwd als de geuren met het hoogste risico, met een opwindende en magnetische aura. Roze bloemengeuren geven levendigheid aan de persoonlijkheid van de vrouw. Vergelijk dat eens met het verwennen van een man met een grote, gedurfde, macho en gezaghebbende geur. Roze geuren zijn ontworpen om een boodschap van romantiek en passie over te brengen, die vaak afstompende visuele en auditieve indrukken vereist. Vrouwen die zelfverzekerd en assertief willen zijn, kiezen dus meestal voor roze parfum. Gezien de prominentie van vrouwen in dit parfum, is het geen verrassing dat Roze parfum gekenmerkt door een passie en Karee parfum speciaal is gecreëerd voor vrouwen om hun vrouwelijkheid te accentueren. En verrassend genoeg worden mannen evenzeer getroffen door bloemige geuren, of, op zijn minst, kunnen de verschillende tinten roze passen bij mannelijke geuren.

Samenvattend kunnen we niet zeggen dat de ene geur beter is dan de andere, omdat we het verschil niet kunnen zien. Wat we wel kunnen zeggen is dat je voor jezelf moet beslissen. Je kunt niet voor alle vrouwen daarbuiten een uitersten zijn. Kies het juiste Roze parfum voor je eigen gevoel van wat het inhoudt. Er zijn er echter altijd een paar die liever wat extremer zijn. Eén zo’n liefhebber is Nick Kamen die ervoor kiest om zijn Giorgio Armani privé te dragen tegen elke prijs, wat dat betreft. Voor Nick is dit Pink perfume dat totaal sensueel, verrukkelijk en vooral onweerstaanbaar is.