Medische apparatuur

Medische hulpmiddelen bestellen

 

De apotheekhoudende opticien is verantwoordelijk voor het maken van monturen op sterkte, het tonen van de specificaties van het montuur en de lenskeuzes aan de patiënt, en het maken van een bordje op sterkte, dat de patiënt moet ondertekenen om de voorschriften in het montuur te laten zien. apotheekhoudende opticiens lezen de voorschriften niet zelf, maar zoeken en leggen contact met de juiste mensen die bevoegd zijn om de juiste lenzen voor het benodigde oog voor te schrijven. apotheekhoudende opticiens verwijzen patiënten door naar een bedrijf dat lid is van Results Management Inc. (RMI) aangesloten bedrijf om lenzen op recept te kopen en de specificaties aan een arts te verstrekken in de diagnose en het behandelplan. RMI is een nationaal erkende belangenbehartiger voor de optiekbranche en levert al bijna 20 jaar optiekproducten en -diensten aan consumenten en medische professionals.

Esthetici houden zich bezig met alle oogprocedures en moeten een expert zijn in alles wat met het oog te maken heeft. Zo moeten esthetici bijvoorbeeld weten hoe ze technieken voor de huid, contactlenzen en het menselijk oog in het algemeen moeten behandelen. Zij moeten ook vertrouwd zijn met maatstaven en overwegingen zoals gezichtsvermogen, afstand en sterren, waarmee monteurs vertrouwd moeten zijn om ervoor te zorgen dat de behandeling op de juiste manier wordt toegepast. volgen een opleiding op de computer en volgen een interne opleiding van minimaal 100 uur, om de procedures in de kliniek te kunnen uitvoeren.

Opticiens verdienen ergens tussen de $26 en $57 per uur, afhankelijk van het niveau van het werk dat ze uitvoeren. Voor degenen die werkzaam zijn in het management positie, kunnen ze verdienen meer dan $ 100.000 per jaar.Andere paycheck bedragen voor verschillende soorten opticiens omvatten $ 25,Af en toe, kan de opticien op salaris, afhankelijk van de grootte van het gebied waar zij hun werk uitvoeren. Bijvoorbeeld, kan een opticien in een warenhuis worden betaald $ 20.000 per jaar, terwijl een opticien is in dienst van de recept-bons bedrijf, en ze worden betaald op een andere loonschaal.Als de opticien is in dienst van de inrichting waar ze normaal werken, dan kunnen ze verdienen ongeveer $ 5.000 meer per jaar. Over het algemeen werken de meeste opticiens 40 uur per week, maar sommigen werken 16 uur per dag. Opticiens moeten een vergunning hebben van de staat waar zij willen werken. Opticiens verdienen ongeveer 17.000 dollar per jaar, maar kunnen in meer dan één vestiging werkzaam zijn.

Oogheelkundige medische apparatuur introduceert nieuwe technologieën en apparatuur om oogartsen bij te staan en stelt de oogarts in staat veel moeilijkere en complexere behandelingen uit te voeren, zoals de glasvochtstapeling, meervoudige glasvochtinjecties en het gebruik van een interactief softwareprogramma om het gezichtsvermogen van de patiënt te helpen. Het feit dat voor deze procedures de hulp van meerdere artsen nodig is en dat het gezichtsvermogen van de patiënt niet door één arts kan worden verzorgd, is de reden waarom er zo’n concurrerend loontarief is voor verkopers van medische hulpmiddelen. Het is bijna twee keer zo moeilijk om verkoper van medische hulpmiddelen te worden als arts.

Naast de moeilijkheden van een concurrerend loon, is een aanzienlijk aantal vertegenwoordigers in de verkoop van medische hulpmiddelen gedwongen in het weekend en op feestdagen te werken. Aangezien vertegenwoordigers medische hulpmiddelen verkopen, moeten vertegenwoordigers in de verkoop van medische hulpmiddelen uiteindelijk een deel van hun tijd opofferen om aan de vraag van de industrie van medische hulpmiddelen te voldoen.

De beloningen zijn echter enorm. Het verdienpotentieel voor verkopers van medische hulpmiddelen bedraagt alleen al in de Verenigde Staten 18.000 tot 50.000 dollar in het eerste jaar. Bovendien is de carrière absoluut ongelooflijk. De vraag naar medische hulpmiddelen is nog nooit zo groot geweest. Dit kan worden toegeschreven aan de snelgroeiende eisen van gezondheidszorginstellingen voor het verhelpen van hulpmiddelen. hulpmiddelen/medische onderdelen compatibiliteit

Veel verkopers van medische hulpmiddelen hebben te maken met apparatuur en onderdelen van zeer hoge kwaliteit, die door meerdere fabrikanten en distributeurs worden geleverd. De verkopers moeten vaak met deze bedrijven onderhandelen over de beste prijzen voor deze onderdelen wat het leveringsschema betreft.

deeltijd / tijdelijke baan

Veel bedrijven (vooral kleinere bedrijven) hebben slechts een klein aantal mensen in dienst. Hun personeel mag niet groter worden dan deze omvang, omdat zij meer gedaan moeten krijgen in minder tijd. Bijgevolg zullen zij slechts tijdelijk nieuw personeel moeten aanwerven om meer werk gedaan te krijgen.

uitzendwerk / contractwerk

Het merendeel van het verkooppersoneel voor medische hulpmiddelen werkt op contractbasis, zoals omschreven in de vooraf verstrekte contractvoorwaarden en specificaties. Het is voornamelijk werkgever/werknemer-gebaseerd, dus het verkooppersoneel zal geen werknemer zijn. Het zijn vertegenwoordigers van de bedrijfstak medische hulpmiddelen, die moeten uitzoeken welke medische apparatuur of hulpmiddelen nodig zijn, navraag doen en proberen deze medische apparatuur en hulpmiddelen aan het ziekenhuis of de kliniek te verkopen. Zij zullen ook trachten te verkopen en een langetermijnrelatie met de leveranciers van medische apparatuur op te bouwen, door hen te vragen hun apparatuur op voorraad te houden en een overeenkomst te sluiten voor een snelle vaststelling van de prijs en herziening van de vervangingsprijs.