Verschillende soorten van lichaamspiercings sieraden

Bijoux sieraden

 

Er zijn verschillende categorieën van lichaamspiercingsieraden.

verzachten

Dit type bevatakinahl-, studnaald-, pijlstaart-, tefillin- en andere lichaamspiercingsieraden die niet hoeven te worden doorboord. Ze kunnen worden gedragen als halsketting of als wenkbrauwring. Deze bijoux sieraden zijn vaak klein, beginnen bij ongeveer 2mm in diameter en eindigen ongeveer 16mm (of groter) in lengte.

Tongringenango

Dit sieraad vertoont meestal gelijkenis met de menselijke spraak en bestaat uit een stuk met klokvormige tong. Een groot mondstuk en een halsketting vormen het volledige stuk.ringSlangen

Deze sieraden zijn gemaakt van nachtbloemen, scheuten, en libellen. Je kunt het dragen bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen en alleen als je je scheert voor de piercing.

Ovale ringen

Ovale ringen bestaan uit verschillende vormen en materialen, maar begonnen oorspronkelijk met vierkante houten tabletten. Deze werden vervolgens geplaveid met glas en tot een rechthoek gemaakt door de boven- en onderkant in twee helften te snijden. De bovenkant onthulde een kom, ring of ovaal gat.

Tegenwoordig kunnen deze ringen bijna elke vorm hebben, waaronder vierkant, rechthoekig, rond, gietijzer, lepel, en exotische vorm. U kunt ook kiezen voor bergkristal insteekringen, als u liever door goud dan door zilver gepierced wordt. Voor een soortgelijke look maar een kleinere maat, kies je voor Emini Wheels, omdat die breder en vormvaster zijn.

Doorboord

Dit sieraad maakt gebruik van kleine kraaltjes die op het diepste punt van de ring zijn weggewerkt. Hierdoor kunnen de kralen samen met de draad van de meest zachte en grootte, het verstrekken van de maximale duurzaamheid. De kralen kunnen variëren verschillende kleuren zoals rood, geel, blauw of zwart.

De gebruikelijke kleuren zijn rood, geel, zwart, blauw en wit.

Cluster

Dit sieraad bestaat uit een groot aantal kleinere kralen die op elkaar zitten en zich verzamelen aan de binnen- en buitenrand van de ring. Deze kunnen van keramiek of metaal zijn gemaakt.

Armbanden

Dit sieraad heeft een sterpatroon impressie. Als je het bekijkt, lijkt het op een paddestoel na het raken van de zon. Bangles zijn oorspronkelijk gemaakt voor het graven met behulp van grote stenen, vandaar, werden alleen gebruikt op het bovenste deel van de ring. Nu worden ze gebruikt in bijna elk aspect van sieraden maken.

Nu u de verschillende soorten sieraden van zilver en goud kent, vindt u hier enkele van de meest voorkomende ontwerpen in armbanden van deze materialen:

Barong – Een Banglesong of Barong Ring is een rustieke sieraadstijl die aansluit bij de westerse traditie van casual dressing. Het creëert een “mulse” wanneer het wordt gecombineerd met zwart.

trekt geluk, jeugd en jeugdigheid aan. Hij kan overal om de pols worden gedragen.

Belita – aBelita Barong Ringis een moderne draai aan het concept van een halsketting met kettingen. Het ontwerp van deze juwelen heeft veel energie. Men kan ze dragen zelfs op regelmatige basis voor zijn boeiende functie.

De Ontmoeting – een modern klassiek ontwerp met twee parallelle staven van massief sterlingzilver en effectief verouderd tot een eeuwenoude schoonheid.

Belita Trio -ferenties van Belita armbanden

De ontwerpen zijn vergelijkbaar met de bovenstaande, maar het verschil is het materiaal – massief sterlingzilver en echt agedium. Zie de foto voor een voorbeeld.

De Rocket – een modern ontwerp dat doet denken aan de jaren 1970.

Diamond – een smetteloze laatste ontwikkeling die de geest van haast en opwinding weerspiegelt.

Diamonium – een uniek en stijlvol ontwerp geïnspireerd op het oude Griekenland.

U kunt op hun website veel informatie vinden over Belita armbanden en andere soorten sieraden. U kunt zelfs met een paar klikken de armbanden bestellen die u wilt hebben. Het bestelproces is gebruiksvriendelijk en erg leuk.

Zodra u de juwelen hebt gekozen, moet u de maten controleren voordat u bestelt. Het is altijd gebruiksvriendelijk om een kleinere of grotere maat te ruilen en alle ruiltransacties worden gedocumenteerd in gedetailleerde logboeken, zodat geen enkele ruiling onopgemerkt blijft.

Dus waar wacht je nog op? Zoek vandaag nog een Belita armbanden uitverkoop!